Zomer

Privé Diner Zomer

21 juni tot 21 september

Zomers koken staat voor uitgebreide combinaties van gerechten en heerlijk lang tafelen in de buitenlucht. Bij de diners voor zwoele zomeravonden koken wij wat stevigere gerechten zoals verse pasta, duif, tournedos en kalfsoester. Ook kunt u natuurlijk lekker met z'n allen genieten van een Paëlla met verse kreeft.

Gezien de grote aanvoer van vers fruit, groente en ook kruiden in deze periode wordt er veel met verse kersen, aardbeien, perzik, munt en basilicum gekookt. Wilt u in uw tuin dineren of een receptie houden? Geen probleem, we zetten een van onze pagodententen op.

Samen met u stellen wij het menu van uw privé diner samen. vervolgens komen wij het bij u thuis of op de zaak bereiden en serveren het op sfeervolle wijze aan uw gasten. Neem contact op met Kookers.nl en laat u verassen door ons zinderende en zintuigprikkelende menu!

 

Direct aanvragen

Diner "Zomer"

Warme dagen, zwoele avonden en lekker eten. De zomer staat bol van de gelegenheden om lekker te eten. Nodig ons uit om een privé diner te organiseren zodat u nog meer van de zomer kunt genieten.

Diner "Herfst"

De ingrediënten van het seizoen smaken in de herfst het beste. Paddenstoelen, peren, pompoenen en wild zwijn zijn volop verkrijgbaar. Noten, truffel, lamsvlees en mosselen staan o.a. op het menu.

Diner "Winter"

Winter is het seizoen voor gezelligheid. De gerechten die daarbij horen zijn aards en stevig. Denk hierbij aan wild en gevogelte, vergeten groente zoals pastinaak en schorseneren begeleid door stevige wijnen.

Diner "Lente"

Lente, het seizoen van lichte en levendige smaken. Geniet van heerlijke seizoeningrediënten. Wij koken in de lente veel met avocado, kwartel, vissoorten als mul en meerval met coquilles en verse spinazie.

Bekijk hoe wij een zomers feest neerzetten:

Boek nu uw privé diner

Hebben we u overtuigd van onze kwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Homecooking: Kijk lekker mee, uw wens staat voorop

Privé diner of homecooking is een concept waarbij een chef een professionele maaltijd bij u thuis komt bereiden en op authentieke wijze uit serveert.

Wij geven een toelichting op de ingrediënten tijdens het serveren. Uw gasten zijn altijd méér dan welkom mee te koken of te kijken in de keuken. Aan tafel proeven u en uw gasten letterlijk en figuurlijk de sfeer van de keuken. Dit creëert een persoonlijke en informele sfeer die uw avond een extra tintje geeft.

Het privé diner Zomer is kan alle kanten op.We hebben in dit seizoen de mogelijkheid om heerlijk zomerfruit te combineren met een langzaam gegaarde stukken vlees of gevogelte op de barbecue, smoker of de grill. We doen graag een voorstel wat betreft het menu zodat u door onze chefs geïnspireerd kunt worden. Uiteraard heeft u zelf voldoende inspraak? Heeft u ideeën of wensen? Geen probleem. Vooraf bespreekt u met de kok het menu, hierin kunt u al uw wensen kenbaar maken. Aanpassingen of uitzonderingen zijn geen probleem. Alles kan en alles mag.

U hoeft nergens naar om te kijken. Naast uw eigen privé kok leveren wij ook borden, bestek, servetten en glaswerk. Natuurlijk gaat het vuile servies met ons mee terug of wordt ter plaatse door onze kookassistenten afgewassen. We werken in vrijwel elke keuken. Indien nodig nemen we zelf onze mobiele keukenmaterialen mee.

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

De privé diner specialist

Als u kiest voor een privé diner van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:
  • Al meer dan 10 jaar ervaring in live cooking catering en thuis diners
  • Ruim meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren Privé koks en chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!
logo

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: