Walking dinner

Walking Dinner, gemakkelijk met al uw gasten praten!

Wilt u eens iets anders dan een standaard diner voor uw gasten? Geen klaargezette dinertafel, maar juist gezellig bijpraten aan statafels en kleinere zithoekjes?  Kies dan voor een walkingdinner!

Direct aanvragen

Wat is een walkingdinner

Er zijn meerdere interpretaties van een walkingdinner. Bij Kookers staat een walkingdinner voor: informeel en gezellig praten en dineren. Het woord 'walking' staat bij ons voor het staande eten aan statafels en zithoekjes. En de mogelijkheid om zelf naar iemand anders te kunnen lopen. Een walkingdinner is zo een ideale manier om uw gasten kennis met elkaar te laten maken, in een ongedwongen sfeer.

Dus de lange eettafel, voor de vaste tafelschikking, laten we dit keer in onze loods staan. De statafels, kleinere stoelen en (bier)tafels nemen we mee!
Tijdens uw feest praat, en eet, u met uw vriend die u al tijden niet gesproken heeft. En even later weer met uw buren. Zo komt iedereen aan bod. En uw gasten worden niet onderbroken voor het eten. Fijn en gezellig, toch?

Walkingdinner: zonder Chefs, met bediening

U kunt ook nog kiezen voor een walkingdinner zonder Chefs, maar mét bedienend personeel. Maar dan heet het bij ons eigenlijk gewoon catering.
De gerechten zijn dan van te voren vers gemaakt en warm bij u geleverd. Ons enthousiaste personeel serveert u uw gerechten.

Walkingdinner: zonder personeel

Wilt u helemaal geen personeel op uw locatie? Geen probleem! Plaatst u dan onze heerlijke gerechten op een, door ons verzorgde, tafel. Iedereen kan pakken en we komen later alle tafels, materialen en afwas ophalen. Maar dan heet het eigenlijk een lopend buffet... (niet te verwarren met een 'walkingdinner')
Aan u de keuze!

Eet smakelijk alvast..

Om een nog beter idee te krijgen, bekijkt u hierboven deze video's.

De cateraar met ervaring

Als u kiest voor de Barbecue catering van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

  • Al meer dan 10 jaar ervaring in live cooking catering
  • Al meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren Chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!