Receptie

Bedrijfscatering: catering voor bedrijven

Receptie

Bent u bezig met de organisatie van een speciale opening, presentatie, jubileum of een afscheid? En wilt u graag garantie op een onvergetelijke belevenis? Fijn dat u ons gevonden heeft. Wij helpen u graag meedenken. Niet alleen de gasten zelf, ook uw locatie, aankleding, hapjes en drankjes dragen bij aan een blijvende herinnering.

Succes maak je samen!

 

 

Direct aanvragen

Hoe ziet een receptie met Kookers er uit?

Uiteraard is alles maatwerk tot het past in uw plaatje. Graag nemen er u alvast mee naar jullie mogelijke receptie:

Onze Chefs bereiden vanaf één of meerdere kookeilanden verse en mooi opgemaakte gerechten. Onze enthousiaste medewerkers nodigen iedereen uit de verschillende hapjes te proeven. U heeft geen omkijken naar de organisatie, en besteed al uw tijd aan het welkom heten en bijpraten met uw gasten. Heeft een een Flip Over, beamer of andere aankleding nodig? Geen probleem! We pakken het in, samen met onze kookmaterialen.
We zetten alles tijdig startklaar. En gaan pas weer weg totdat alles schoner is dan het was.

Heeft u nog geen locatie gekozen? Of is uw eigen locatie niet geschikt? Wij hebben een uitgebreid netwerk in heel Nederland en kunnen voordelige locatie huren bedingen. Ook hebben we een eigen locatie in centrum Nijmegen die vaak gebruikt wordt voor vergaderingen tot 30 mensen.

Heeft u meer dan 30 mensen? We hebben een grote industriële Kookers loods in Weesp, vlakbij Amsterdam. Ideaal voor als u met een grote groep (>50) bent en de ruimte nodig heeft.

Een receptie van Kookers Kookevenementen staat voor een ontspannen en onvergetelijk feest. Meer weten? Of wilt u gewoon uw ideeën met ons bespreken? Neem direct contact op!

 

Als ik contact opneem, wat kan ik dan verwachten?

Samen bespreken we uw wensen en ontwerpen we uw evenement. Wij zorgen voor het totaal plaatje: met enthousiast personeel en ‘live cooking’ bereiding van de door u gekozen gerechten. Ook dranken en hapjes stemmen we samen met u af. Wij hebben álle evenementmaterialen in eigen beheer.
Dat scheelt u extra regelwerk en vooral veel losse en dure facturen. Ook rijden wij in 1 x naar uw locatie, met ál uw spullen. (In plaats van meerdere ritjes door verschillende verhuur bedrijven te laten maken)

Gaat u dus voor statafels of wilt u liever de gasten laten zitten? Tenten, heaters, verlichting? Alles kan! Heeft u een receptie in de buitenlicht en dreigt het minder mooi weer te worden? Bij Kookers kunt u kiezen voor ‘slecht weer garantie’: uw gasten zitten altijd droog en hebben het nooit koud. Bij Kookers is het zo áltijd lekker weer!

 

Alles in één arrangementen voor receptiecatering

Alles in één arrangementen voor receptiecatering

Wilt u volledige ontzorging en graag een totaalpakket afnemen? Onze receptie arrangementen bevatten altijd:

  • Verschillende verse hapjes en amuses
  • Frisdrank naar keuze:
    Wilt u graag alleen vers gemaakte sappen? Kan! (Of kanNEN in dat geval;)
  • Wijn: keuze uit basis, uitgebreid en luxe
  • Bier: liever lokaal, flesjes of van de tap? Alles is mogelijk! Wel graag op de fiets naar huis.
  • Glaswerk: van basis tot zeer uitgebreid en luxe, kapot laten vallen is bij ons gewoon verzekerd.
  • Statafels: opklapbaar of liever steigerhout? Geef het gerust aan bij uw reservering.
  • Koeling: want lauwe dranken schenken wij niet.

Onze arrangementen zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. Een afscheid, (nieuwjaars) receptie, of borrel wordt pas écht een feest, wanneer u er zeker van bent dat aan álles is gedacht. Kies voor onze complete arrangementen. Vraag een offerte aan voor een receptiearrangement op maat.

Optie: Do it yourself. Een receptie met je eigen personeel

Een veelgevraagde optie!
Heeft u zelf genoeg mensen om de bar te runnen en de hapjes uit te lopen?
In dat geval helpen wij u met onze ‘Do-it-yourself’ aanpak. Wij bereiden, uiteraard in overleg met u, uw receptie voor. Zodat u en uw collega’s het zelf kunnen draaien. Na afloop komen we alle vaat vies ophalen. En praten we graag met uw collega’s of ze nog een leuke bijbaan zoeken in de evenementen wereld;)

Het kan wél! Bij Kookers.nl

Boek nu bij de Bedrijfscatering specialist

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een vrijblijvend voorstel te ontvangen!

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!