Frieten feest

Friet is feest!

Kies voor onze antieke frietstations of aanhangers op elke plek die je maar bedenken kan.

(Want: géén elektriciteit nodig)

Als je denkt aan friet, dan denk je aan feest! Bij ons is friet een écht feestje. Een verse aardappel wordt voor uw neus tot friet geperst. En als u wil, mag u het ook zelf proberen!

Op elke plek die u maar kan bedenken zetten we uw frietwagen neer: een dakterras, boot, in het bos of op het strand. We komen eraan!

Direct aanvragen

Snacks en verse frieten op locatie door de chefs van Kookers

Bent u bezig met de organisatie van uw vrijdagmiddagborrel? Zit u te denken aan een vet, maar relatief gezonde, beloning aan het einde van een sportdag? Of bent u opzoek naar ‘schattepatatjes’ als trekker naar uw winkel op bijvoorbeeld Valentijnsdag? Álles kan met onze veel gevraagde Antieke Frietwagens!

Een antieke frietwagen op uw feest, hoe gaat dat in zijn werk?

In overleg met u bepalen we waar uw gasten behoefte aan hebben. Wilt u naast friet bijvoorbeeld ook andere snacks? Is er een plek waar mensen de verse frieten goed moeten ruiken, zodat ze vanzelf naar uw locatie komen? Want onderschat de kracht van onze verse frieten niet!
We rijden vervolgens de antieke aanhanger naar uw evenement. En maken een ommetje langs Friesland: laden hem daar vol met zakken vers gerooide Frieslander aardappelen.

Onze speciale Frietchefs hebben járen ervaring met catering op grote en kleinere evenementen. Ze laten u graag zien hoe leuk ons vak is!
En hoe prachtig het is om mensen blij te maken met een simpel, maar smaakvol, vers gebakken frietje. Bij elk frietje geven we automatisch een glimlach.

Zo doen we dat

Ja op élke plek die u maar verzinnen kan!
Want: geen elektriciteit

En of u nou een antieke frietwagen wil op een strand of juist midden in het bos? En op een boot, of op uw dakterras? Geen probleem! We hebben namelijk, in tegenstelling tot andere frietwagens, geen elektriciteit nodig. En we komen van Middelburg tot Leeuwarden en van Enschede tot Noordwijk, en ook diep in de Belgische Ardennen. Want onze frieten zijn gewoon lekkerder dan de Belgische. En smaken ook erg goed met Belgisch zuurvlees.
Als je elke dag friet eet wil je ook wel eens wat anders…

Naast frites, bakken we aardappel twisters. Of kies voor extra bittergarnituur als bitterballen, vlammetjes of calamares. Feestelijk geserveerd op grote houten planken. En bij Kookers Kookevenementen zijn niet alleen de frieten zelfgemaakt, ook de sauzen maken we zelf. Elke aanvraag is uniek en behandelen wij ook zo.Maar daar komt u vanzelf achter als u contact opneemt.

Het frietteam staat voor u klaar!
 
We hebben door de bovenstaande tekst nu zelf enorm zin in friet…Of patat, net hoe je het noemen wil natuurlijk.
 
Graag tot ziens!
 
De Frietchefs van Kookers.nl

Italiaanse catering

Italiaanse catering
Kies voor Italie en haar prachtige en diverse keuken. WIj bieden onder anderee en Chef die u alles kan vertellen over de Italiaanse keuken, vers bereide Italiaanse ingrediënten, in porties uitgeserveerd aan uw gasten of kies voor een buffetmenu.

Meer over Italiaanse catering »

Barbecue catering

Barbecue Catering

Barbecue! Nederlands favoriete bezigheid in de zomer. Kies voor een barbecue catering met een BBQ buffetmenu begeleidt door een chef. Maak kennis met Ofyr, offset-smokers en kamado-BBQ. Pak uit met de omgebouwde brandweer met braai: De Braaiweer.

Meer over barbecue catering »

Spaanse catering

Spaanse catering met Paella, Tapas en meer

Kies voor Spaanse gerechten met gerechten zoals paella en diverse tapas. Gemaakt met eerlijke ingrediënten zoals kreeftjes, ribbetjes en mosselen. Denk daarnaast ook aan Merques worstjes, Iberico ham en andere bekende smaakmakers uit de Spaanse keuken.

Meer over Spaanse catering »

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een geslaagde dag komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ons recept is: enthousiaste mensen, vele kookmaterialen en verse ingrediënten.
Een geslaagde catering kan niet zonder de glimlach van een Chef en/of enthousiaste medewerkers.

Samen met u verzorgen wij uw evenement volledig vanuit uw naam. Uw wensen staan voorop! We komen daarom graag van te voren uw locatie bekijken en nemen uiteraard al uw wensen met u door. Samen met u maken we de order online compleet.

Kookers Catering

Kookers Kookstudio in WeespHet hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp. Aangevuld door eigen kookstudio’s in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Boek nu bij de ervaren cateraar

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op of kom een keer langs bij onze productiekeuken in Weesp. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

 

Kookers Nijmegen
Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]
Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: [email protected]

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: