Vrijdagmiddagborrel

Catering op de borrel: Maandag en nu al zin aan de vrijdagmiddagborrel?

Boek nu nog bij Kookers en het kan!

Heeft u zin om de catering te (laten) organiseren voor uw vrijdagmiddagborrel? Wij denken graag mee.

Alle materialen hebben we voor u in huis. Deze rollen we zó bij jullie op het werk naar binnen. Denk aan een pizzastand met pizzaoven, een frietkar met een aardappel frietpers en snacks naar keuze. Tot een luxe walking dinner of enorme pannen met verse paella.  

Hoe ziet mijn (vrijdagmiddag)borrel eruit als ik bij jullie boek?

Op meerdere plekken maken we kookstations met uitgifte. Of een walking dinner, waarbij borden en planken met gerechten rondgaan. 
Daarnaast verzorgen we een open bar met uitgifte of drankbuffet waar mensen zelf onbeperkt mogen pakken, met alle soorten koude dranken op ijs.

Als een ware borrelfabriek pakt ons team uw borrel catering aan.

MENU KEUZES BIJ WARMER EN KOUDER WEER

Qua menu’s kunt u bij mooi weer denken aan ons speciale Lente of Zomerse menu’sSpaanse tapas of een Grillmaster met smokers of andere BBQ's.
Bij koeler weer, of gewoon omdat het kan, verzorgen wij tenten, verlichting, heaters en zelfs een OFYR vuurschaal. We kunnen zelfs in de winter uw tuinfeest verzorgen. Of denk aan een winterse BBQ!
Uw eigen tuin als feestlocatie? Vanaf 40 personen verzorgen wij uw diner, met gratis tenten en een verlichting pakket.

Vraag naar de mogelijkheden!

Catering dranken
Catering Live cooking

Boek nu bij de borrel cateraar

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Samen aan de slag met de catering van uw vrijdagmiddagborrel

Uw eigen feestje binnen of buiten vóór uw kantoor? Geniet de hele (einde van de middag en) avond van hapjes en drankjes. Om zelf te pakken uit onze speciale drankbarren met ijs. Of verzorgd door onze enthousiaste medewerkers. 

Geef elk moment 24/7 uw verzoeken en vragen aan ons door!

Samen werken we aan uw ideale opzet. Wij houden van maatwerk! Wees niet bang om in het aanloopproces naar uw vrijdagmiddagborrel kleine verzoeken, op elk moment van de dag! aan ons door te geven.Daarvoor hebben we een speciaal online portaal. Ons portaal wordt de hele dag in de gaten gehouden en op geantwoord. Uw aanpassing komt, na eventueel overleg met u, vrijwel DIRECT in uw orderbevestiging te staan.

Wij vinden het belangrijk om dit tot in de puntjes goed te verzorgen. Want zo vaak geeft u immers geen vrijdagmiddagborrel voor vrienden, familie of/en collega's. 

Maak keuze uit tal van opties zoals een seizoensmenuBBQ en Italiaanse gerechten. En ook als u dat ene gerecht graag op het menu zou willen, geef het dan door. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neemt u contact met ons op voor meer info over uw vrijdagmiddagborrel, een menuvoorstel of laat u verassen met onze carte blanche, een garantie voor culinair spektakel. Graag tot vrijdag! (of elke andere dag;)

Direct aanvragen

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden:

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!