Workshop desserts maken

De workshop desserts maken verzorgen wij voor iedere groep, groot of klein, in heel Nederland en op iedere gewenste locatie. Samen met u gaan we heerlijke desserts maken, bijvoorbeeld een heerlijke tiramisu of eigengemaakt ijs. Gedurende de workshop is er voor de deelnemers alle tijd om dingen te vragen en u leert uiteindelijk een hoop bij. Bent u gek op desserts? Heeft u nieuwe inspiratie nodig? Of wilt u gewoon eens wat nieuws bijleren dan is deze workshop desserts maken een absolute aanrader! We richten de workshop volledig naar uw smaak en wensen in.

Workshop desserts maken voor groepen

Een workshop dessserts maken is het leukst wanneer u met vrienden of collega's bent, in een groep dus. De grote van een groep voor een workshop desserts maken is geen probleem, we zetten eenvoudig extra koks in. Met het juiste aantal koks verdeeld over het aantal deelnemers zorgen we er altijd voor dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is. Een workshop desserts maken is een bijzonder leuk om cadeau te geven of eens iets totaal anders voor een bedrijfs- of familiefeest. U en uw gasten nemen de recepten van de gemaakte desserts uiteraard lekker mee naar huis!

Workshop desserts maken kan overal

Voor uw workshop desserts maken hoeft u uiteraard niet speciaal naar één van onze locaties af te reizen. Uw workshop desserts maken verzorgen wij ook volledig op locatie. U kunt uiteraard uw eigen keuken beschikbaar stellen, maar met onze makkelijke op te bouwen mobiele keukens kunnen we bijvoorbeeld ook heerlijk in de buitenlucht of op uw bedrijf de workshop desserts maken verzorgen. Bij Kookers is alles mogelijk!

Bekijk vanaf 1.38 minuut hoe een kookworkshop desserts maken er uit kan komen te zien:

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team