ONCE Netwerk

Als ONCE-bestuurslid (Officieel Netwerk Catering Events) onderschrijven wij de kernwaarden van de Branchevereniging Party cateraars.

Zoals maatschappelijk verantwoord ondernemen. ONCE aangesloten cateraars gebruiken producten die met respect voor de drie pijlers van MVO, people, planet en profit, zijn geproduceerd. Leden van ONCE gaan voor een duurzame en open samenwerking met hun partners en leveranciers. ONCE-leden gegarandeerd een veilig voedselproduct door het continu voldoen aan de NVWA-eisen aan voedselveiligheid; elk lid onderwerpt zich aan een regime van externe auditing op dit gebied. ONCE-leden zijn ondernemers en managers die volcontinu ijveren voor maximale kwaliteit qua concept, product, dienstverlening en aftersales. Kookers Kookevenementen is oa voorstander voor een branche-specifiek review systeem. Met dit doel voor ogen, houden zij de productiviteit, continuïteit en betrokken van medewerkers op hoog niveau.

ONCE-leden hebben een crew van eigen medewerkers, welke zij werven, trainen, scholen en engageren om hun eigen producten en dienstverlening continu te waarborgen en te verbeteren.Alle ontdekte voedingsproducten komen bij voorkeur uit de eigen keuken van ONCE-leden, welke door eigen keukenbrigades met goede warenkennis en bereidingstechnische vaardigheden waarmee eigen receptuur en signatuur bereid worden.

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!