WKR personeelsfeest

WKR Personeelsfeest:

Evenementen met een zakelijk karakter en de werkkosten regeling

Uw medewerkers belonen met een kookevenement, bedrijfsfeest, teamdiner of ander leuk uitje met catering van Kookers Kookevenementen dat kan.

Voor uw evenement adviseert Deloitte dan ook dat u een zakelijk karakter onderdeel maakt van de activiteit denk aan: jaarbegroting bespreken, evaluatie beleid, ondernemingsplan of personeelstraining en een personeelsfeest op de werkplek bijvoorbeeld in de kantine of op de parkeerplaats laat plaatsvinden. Dit levert u vele fiscale voordelen op en zo hoeft u geen eindheffing van 80% over het personeelsfeest te betalen.

Bij Kookers Kookevenementen denken we graag met u mee om de mogelijkheden werkkostenregeling (WKR) te benutten waar mogelijk.

Direct aanvragen

De werkkostenregeling: wat is het precies?

In het kort houdt de WKR in dat u 1,2% van het totale fiscale loon van een onderneming mag gebruiken aan onbelaste vergoedingen zoals een bedrijfsfeest. Over het bedrag boven deze 1,2% betaalt de werkgever loonbelasting, de zogenaamde eindheffing van 80%. Voor veel bedrijven biedt de vrije ruimte voldoende mogelijkheden om onbelaste vergoedingen (zoals het feest) te verstrekken.

Er is een interessante optie waardoor het personeelsfeest buiten de WKR valt en niet meegerekend hoeft te worden in de vrije ruimte: een personeelsfeest op eigen locatie (kantoor, bedrijfshal).

Bij Kookers Kookevenementen hebben we veel ervaring met het organiseren van personeelsfeesten in een kantoor of productiehal, op een lege verdieping, in een bedrijfshal of op een parkeerdek. Wij regelen alles, van aankleding met interactieve kookstations. Ook checken wij eventueel benodigde vergunningen, veiligheidsvoorschriften en maken we een elektriciteitsplan indien nodig.

De cateraar met ervaring

Als u kiest voor de Barbecue catering van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

  • Al meer dan 10 jaar ervaring in live cooking catering
  • Al meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren Chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!

KOKEN VOOR OF MET GROEPEN? ONZE SPECIALITEIT! 

Kookers Kookevenementen is specialist is het bereiden van dagverse lokale producten voor, en samen met, grote groepen mensen.

Wilt u graag een echte koe leren ontleden van een slager? Geen probleem! Liever iets meer verfijnd? Dan mogen uw gasten de vingers aflikken bij het maken van chocolade pralines.

Ook een barista erbij? Of mogen uw gasten dat zelf leren? Een luchtkussen voor de kinderen? Kan ook!
Bij ons hebben we alle denkbare benodigdheden onder één dak in onze productieloods.
Dat scheelt u naast kosten, een hoop geregel! Apart offertes aanvragen is niet nodig. En we rijden alles in één keer naar uw locatie. Dat scheelt ook nog eens benzine…

Ja, klinkt leuk! Maar hoe gaat het dan in zijn werk als ik contact opneem?

Samen met u stelt een 'in kookevenementen gespecialiseerde' Chef uw menu op. Bent u, voordat u contact op gaat nemen, al benieuwd naar wat u qua menu kunt verwachten? Bekijk onze diner menu's gerust alvast via deze link (of bekijk de menu's als kookworkshop)

Uiteraard is alles maatwerk totdat het past in uw plaatje! We plannen uiteraard het uitserveren van de gerechten op de juiste momenten. Zodat het eten perfect aansluit bij uw plenaire programma.

Vraag bijvoorbeeld een voorstel bijvoorbeeld met deze opzet.

3 gangen menu basis:
shared voorgerechten,
hoofdgerecht (in vlees/vis vega variant)
en dessert

*****

4 gangen menu luxe:
uitgebreide shared voorgerechten, soep, hoofdgerecht en dessert

****

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of een passende offerte. 

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!