Een feest om mee te werken!

Onze mensen

Hét team en ons talent: de Kookers. Huurt u iemand in van dit team. Dan kun je verwachten dat hij/zij beschikt over een hoog niveau:

  • kookvaardigheden;
  • creativiteit;
  • timing;
  • planning;
  • sociale vaardigheid;
  • en een flinke dosis inleving- en improvisatievermogen.

 

Het Kookers.nl team - een feest om mee te werken.

Direct aanvragen

Demonstratiekoks...

zijn gespecialiseerd in USP’s, ofwel de Unique Selling Points, van bepaalde voedselproducten en (keuken)apparatuur.
En ze hebben voldoende uitstraling om e.e.a. pakkend en commercieel te presenteren voor zowel aanlopend als zittend publiek.  

Catering Museum Titanic

Kookinstructeurs...

Kunnen met één hand zes mensen een sjalot leren snipperen, met de andere paddenstoelen flamberen en intussen zorgen dat drie aangeschoten medewerkers niet in de bakpannen prikken. En intussen de status van het vlees in de oven in de gaten houden..  

Privé koks...

Kunnen in iedere keuken aan de slag en desnoods koken ze vanaf een kampvuur. Ze kunnen meerdere topgangen uitgeven aan veeleisende gasten. Terwijl men de volgende gang bereid, serveert men de vorige uit. En passant wordt een volle tafel van gerecht uitleg en een goed glas wijn voorzien...  

Elke aanvraag is uniek!

Momenteel zijn we overspoeld door aanvragen van mensen die in het verleden een goede ervaring met ons hebben gehad.

We hebben redelijke, maar wel beperkte, capaciteit. We houden graag vast aan de hoge tevredenheid van onze gasten (zie gastenboek).

Daarom hanteren we tot het einde van 2021 op vrijdagen, zaterdagen en zondagen minimaal een besteding van € 979,30 per evenement exclusief btw of een minimum van 15 gasten per boeking.