Catering op locatie

Live Cooking Catering

op iedere mogelijke locatie

Catering overal in Nederland en zelfs daarbuiten. Kookers.nl regelt het. Bij u thuis, in de tuin of op het bedrijf. Wij bouwen iedere locatie om tot kooklocatie! Wij houden er van om catering te combineren met live cooking voor een onvergetelijk feest.

Catering op locatie

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden:

 

Wat is live cooking?

Spaanse catering met Paella, Tapas en meerIn een live cooking concept kiezen we er voor om ter plekke het eten te bereiden. De chef maakt ter plekken vers allerlei gangen voor u klaar in het door u gekozen thema. Live cooking is in vergelijking met "traditionele" catering:

  • Vers bereidt
  • Flexibel
  • Gezellig
  • Leuk om naar te kijken
  • Een onvergetelijk feest voor uw gasten

Binnen onze concepten heeft u altijd de keuze uit een buffetvorm of een luxe variant. Voor ieder budget hebben wij een catering oplossing.

Diner op locatie

Als u een feestje of bijeenkomst viert op uw werk of thuis, dan wilt u de mensen om u heen graag verwennen. De gasten op uw feestje of bijeenkomst willen naar alle waarschijnlijkheid wel lekker eten. Dit kan geregeld worden door een diner op locatie. Heerlijk dineren hoeft niet meer alleen te gebeuren in restaurants, het kan nu ook bij u op locatie! Bij Kookers.nl brengen wij een professionele kok met veel creativiteit bij u op de stoep.

 

Boek nu uw cateraar op locatie

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Italiaanse catering

Italiaanse catering
Kies voor Italie en haar prachtige en diverse keuken. WIj bieden onder anderee en Chef die u alles kan vertellen over de Italiaanse keuken, vers bereide Italiaanse ingrediënten, in porties uitgeserveerd aan uw gasten of kies voor een buffetmenu.

Italiaanse catering »

Barbecue catering

Barbecue Catering

Barbecue! Nederlands favoriete bezigheid in de zomer. Kies voor een barbecue catering met een BBQ buffetmenu begeleidt door een chef. Maak kennis met Ofyr, offset-smokers en kamado-BBQ. Pak uit met de omgebouwde brandweer met braai: De Braaiweer.

Barbecue catering »

Spaanse catering

Spaanse catering met Paella, Tapas en meer

Kies voor Spaanse gerechten met gerechten zoals paella en diverse tapas. Gemaakt met eerlijke ingrediënten zoals kreeftjes, ribbetjes en mosselen. Denk daarnaast ook aan Merques worstjes, Iberico ham en andere bekende smaakmakers uit de Spaanse keuken.

Spaanse catering »

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!