Demonstratiekok

Demonstratiekok

Een demonstratiekok van Kookers.nl verzorgd voor u een spetterende en interactieve kookdemonstratie. Voor uw bedrijf is het belangrijk dat uw producten en diensten op de juiste manier, met enthousiasme en kennis worden gepresenteerd. Met een demonstratiekok van Kookers.nl weet u zeker dat uw klanten versteld zullen staan.

Een demonstratiekok presenteert uw product

Bijvoorbeeld, vlammende kookdemonstraties met een enthousiaste demonstratiekok, vergezeld van bediening met passie voor gastvrijheid. Op uw perspresentatie of in uw showroom staan uw relaties centraal en zijn uw relaties de gasten van onze demonstratiekok. De demonstratiekok voorziet uw gasten van lekkere hapjes en culinaire uitleg bij uw producten.

Met onze omlijsting van een evenement heeft Kookers.nl aangetoond dat de omzet van bijvoorbeeld een koopzondag in een keukenshowroom aanzienlijk hoger ligt.

Demonstratiekok op feesten en partijen

Een demonstratiekok van Kookers.nl hoeft natuurlijk niet per se uw producten te presenteren aan klanten of gasten. U kunt een demonstratiekok ook inzetten tijdens feesten of evenementen. Gewoon om uw gasten te vermaken en heerlijk te laten eten. In deze opzet gaat een demonstratiekok wederom erg interactief met uw gasten om. Alles wordt uitgelegd, en uw gasten kunnen de demonstratiekok werkelijk de oren van het hoofd vragen. Laat u zich verrassen of heeft u liever een thema, als Italiaans of vegetarisch? Alles is mogelijk, wij brengen uw wensen in de praktijk!

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!