Verjaardag vieren catering?

Kies voor zelf lekker genieten: geen gedoe met catering, tafels, stoelen, tenten, verlichting en heaters

Bent u zelf binnenkort jarig? Of wilt u graag een familielid, collega of vriend eens goed in het zonnetje zetten?
Denk dan eens aan een verjaardagfeest met uw eigen Kookers! Deze verjaardag gaat u niet snel meer vergeten. We nemen alles mee en laten het schoner achter dan toen we het aantroffen. Zo heeft u écht alle tijd voor uw gasten.

Hoe ziet een verjaardagsfeest met Kookers er uit?

Wij denken graag mee en ontzorgen u graag! Zodat u écht tijd heeft voor uw gasten. In aanloop naar uw verjaardagsfeest, bespreken we samen uw plannen.
U kunt kiezen uit verschillende kookstations met gerechten. Volledige live cooking, of gewoon catering aan huis, of een walking dinner. Ook verzorgen wij uw dranken met een open bar, of drankbuffet.


1. Verschillende kookstations met uitgifte

We maken verschillende kookstations met uitgifte door een chef of andere kooker. Alle materialen hiervoor hebben wij zelf in huis. Deze rollen we zó uw tuin in. Denk aan een pizzastand met pizzaoven, een frietkar met een aardappel frietpers en snacks naar keuze. Tot een luxe walking dinner of enorme pannen met verse paella. Heeft u een grindpad, veel trappen of een hele smalle poort? Geen probleem! Wij verzorgen al jaren tuinfeesten en weten hier altijd een oplossing voor te vinden.


2. Live cooking

U kunt ook kiezen voor ‘live cooking’. De ingrediënten worden dan ter plekke voor u bereid. Denk aan het maken van verse pasta, paella, amuses of een uitgebreid drie gangen diner.


3. Catering aan huis

Geen personeel nodig? We leveren gewoon alles warm af bij u thuis. Warmhoudplaten en opschepmaterialen, en eventueel glazen, borden, tafels en bestek en meer. Wij leveren (en plaatsen) en komen het later vies weer ophalen. U hoeft zelf niets te doen! En u heeft alle tijd voor uw gasten.


4. Walking dinner

Of kies voor een walking dinner. We zetten dan tafels, linnen, bestek en borden klaar. Uw gasten hoeven alleen nog maar zelf op te scheppen. Wij ruimen ook weer op, of komen een dag later alles ophalen. Alles kan bij Kookers.


NB. Wij nemen áltijd onze vieze vaat en vuilnis weer mee. Zo heeft u écht nergens omkijken naar.


Open bar met bediening

Daarnaast verzorgen we een open bar met uitgifte door een enthousiaste medewerker. Of kies voor meerdere medewerkers om uw gasten ter plekke optimaal te bedienen. Met meer bedienend personeel hoeven uw gasten nooit naar de bar te lopen, wanneer ze net in een goed gesprek zitten. Aan u de keuze!


Drankbuffet zonder bediening

U kan ook kiezen voor een drankbuffet waaruit uw gasten zelf onbeperkt mogen pakken. Met alle soorten koude dranken gekoeld op ijs. Zo hoeft u niet steeds te vertellen waar de koelkast staat. Of het steeds zelf voor uw gasten te regelen.

Onze gekoelde drank staat altijd dichtbij uw gasten. We hebben verschillende soorten 'drank buffet vaten'. Denk aan houten halve biervaten, doorzichtige champagne vaten. En enorm grote metalen ‘wastobbes’. Zo hoeft u niet eens na te denken om ze bij te vullen (behalve met ijs, wanneer de avond langer duurt dan verwacht)


Boek nu uw verjaardagsfeest catering

Hebben we u overtuigd van onze cateringkwaliteiten? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Neem dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag en bespreken graag met u de mogelijkheden.

Catering BBQ kamado
Catering buurtfeest

MENU KEUZES BIJ WARMER EN KOUDER WEER

Bij mooi weer denk dan aan ons speciale Lente of Zomerse menu’s, Spaanse tapas of een Grillmaster met smokers of andere BBQ's.
Bij koeler weer, of gewoon omdat het kan, verzorgen wij tenten, verlichting, heaters en zelfs een OFYR vuurschaal. We kunnen zelfs in de winter eentuinfeest verzorgen. Of denk aan een winterse BBQ!

Zin in een verjaardagsfeest met Kookers? Vanaf 40 personen verzorgen wij uw diner, met gratis tenten en een verlichting pakket.
Vraag naar de mogelijkheden!

En alvast van harte gefeliciteerd!!!

 

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

We zijn cateraar en organisatiebureau gespecialiseerd in kookevenementen.

We werken met een groot aantal specialisten op alle denkbare gebieden. Graag zitten we al bij u aan de tekentafel om uw ideeën en wensen door te nemen.
We weten als geen ander dat een succesvol evenement en catering niet uit de lucht komt vallen!

U kunt 24/7 uw verzoeken en vragen aan ons doorgeven en we verwerken deze direct!

Wees niet bang om in het aanloopproces naar uw evenement kleine verzoeken, op elk moment van de dag, aan ons door te geven.
Daarvoor hebben we een speciaal online portaal. Ons portaal wordt de hele dag in de gaten gehouden en op geantwoord.
Uw aanpassing komt, na eventueel overleg met u, vrijwel DIRECT in uw orderbevestiging te staan.
Wij houden van goed uitvoerbaar maatwerk, zo vaak bent u namelijk niet met iedereen bij elkaar. Elke aanvraag is uniek en behandelen wij ook zo.

U krijgt geen aparte uren- en verhuur factuur bij uw evenement,

Wij hebben naast lokale ingrediënten en Chefs in heel Nederland, ook álle evenement materialen onder één dak.
Ja echt...al uw materialen: glaswerk, borden, bestek, linnen, tafels, stoelen, tenten, heaters, (heel veel verschillene) BBQ's, metersgrote paella pannen, een pizza-aanhanger, Brandweerauto foodtruck. Roep het: wij hebben het! Dat scheelt een hoop in uw kosten en het regelen van deze dingen.

Wij voldoen aan de laatste HACCP kwaliteitseisen.

Dat wil zeggen dat we conform procedures en systemen werken, en dat we zelfs in ziekenhuizen mogen koken.

De prijs van uw evenement en materialen mag u per persoon afrekenen.

Zo hoeft u weinig kosten te maken wanneer u met een kleinere groep mensen bent.
En kunt u tóch groots uitpakken! En dat is voor ons ook weer reclame...

Wij bieden goed-weer-garantie.

Hét geheim achter onze terugkerende klanten!
Heeft u een buitenevenement en is het weer regenachtiger dan verwacht? Wij nemen extra tenten en heaters mee.
Wij zijn pas tevreden als al uw gasten tevreden zijn. En sorry: niet alleen wanneer u zelf tevreden bent. Succes maak je samen!

U heeft geen omkijken naar de afwas, schoonmaak en vuilnis.

Wij laten een locatie altijd schoner achter dan dat we deze aantroffen. De afwas wordt centraal gedaan in onze productieloods en ook het vuilnis nemen we gewoon mee.
We maken zo weinig mogelijk kilometers, dat smaakt (en slaapt) een stuk lekkerder...

We werken altijd met lokale leveranciers en met, door onszelf opgeleide, Chefs in heel Nederland:

Uw ingrediënten én evenement-materialen nemen wij voor u mee. We maken zodoende maar één keer, en zo kort mogelijk, een autorit naar uw locatie.
Uw ingrediënten komen van onze lokale leveranciers. Dus ook: weinig kilometers.
Onze Chefs zitten in heel Nederland, en we kiezen altijd de Chefs die dichtbij uw evenement wonen.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl

De verjaardag cateraar met ervaring

Als u kiest voor de catering van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

  • Al meer dan 10 jaar ervaring in verjaardagsfeesten
  • Al meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren Chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!

logo

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: