Seizoens koken

Seizoenskoken - koken met producten uit de regio

Elk seizoen heeft haar eigen ingredienten. Dat is weliswaar een open deur, maar koken met seizoensgebonden producten is toch nog steeds de ware uitdaging. Een nog grotere uitdaging is het kiezen van lokale (biologische) producenten als leveranciers. Kookers.nl heeft daarvoor goede contacten met kleine leveranciers, zoals fruitboomgaarden en kleine boerderijen met hun eigen producten. Bij een workshop seizoenskoken kunt u denken aan een aspergemenu met desserts met verse aardbeien, een compleet wildmenu of een diner met kaas en vlees van die ene unieke bevlogen producent uit de polder. Of we maken een Spaans, Italiaans of BBQ menu, met locale seizoensproducten.
De keuze is aan u wat, waar en wanneer.

Bekijk hoe we van uw zomerse event een topfeest maken!

Neem contact op om ons actuele seizoensmenuvoorstel aan u te doen.

Elke aanvraag is uniek!

Neem via het contactformulier contact op met Kookers Kookevenementen.nl

Wilt u persoonlijk te woord worden gestaan? Bel dan met de Chef via 088-566-5377 of mail naar [email protected]. Graag alle menu’s en prijzen bekijken? Ga naar kookevenementen.nl

Loop ook gerust binnen bij een van onze vaste Kooklocaties!

Vestiging Randstad

Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-weesp kookers.nl/catering-weesp

Vestiging Nijmegen

Kookers Kookevenementen
Mariënburgsestraat 16
6511 RN Nijmegen
Bekijk ook:
kookers.nl/kookstudio-nijmegen
kookers.nl/catering-nijmegen

Graag tot ziens!

Met kokend saluut,
Het Kookers Kookevenementen team