Workshop tapas maken

Workshop tapas maken

De workshop tapas maken van Kookers.nl, kan op iedere locatie, voor een kleine of grotere groep verzorgen wij uw de workshop. We laten u kennis maken met eenvoudige, nieuwe en heerlijke tapas. U leert de handige tips en tricks met als doe lom alles zelfstandig te kunnen maken .

Onder het genot van heerlijke wijnen bereiden we samen met u overheerlijke tapas. Als u een liefhebber van tapas bent, inspiratie nodig heeft of wilt bijleren dan is deze workshop een absolute aanrader!

Workshop tapas maken voor groepen

Een workshop tapas maken is het leukst wanneer u met een groep bent. De grote van een groep voor deze workshop maken is geen probleem, we zetten eenvoudig extra koks in. Met het juiste aantal koks verdeeld over het aantal deelnemers zorgen we er altijd voor dat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is.

Een workshop tapas maken is een bijzonder leuk verjaardagscadeau of eens iets totaal anders voor een bedrijfs- of familiefeest.

De workshop tapas maken op locatie

Voor uw workshop tapas maken hoeft u uiteraard niet speciaal naar één van onze locaties af te reizen. want deze workshop verzorgen wij ook op meerdere locaties. U kunt uiteraard uw eigen keuken beschikbaar stellen, maar met onze makkelijke op te bouwen mobiele keukens kunnen we bijvoorbeeld ook heerlijk in de buitenlucht of op uw bedrijf de workshop tapas maken verzorgen, we beschikken zelfs over een tapasboot in Utrecht. Bij Kookers kunnen wij aan uw wens voldoen!

Vraag direct meer informatie aan over een workshop tapas maken.

Om een nog beter idee te krijgen van onze Spaanse kookworkshops, bekijk dan onderstaande filmpjes:

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • Groot team van food specialisten
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten