Virtueel kookfeest

Virtueel online kookfeest voor bedrijven:

Landelijk of zelfs wereldwijd

De kookworkshops van Kookers.nl zijn nu ook online. Kookers.nl staat voor koken en dineren in een informele sfeer, koken met verse seizoensingrediënten, passie en uw eigen creativiteit. Deze kernwaarden worden verwerkt in de virtuele live kooklessen die Kookers.nl aanbiedt. Ideaal als u op zoek bent naar online ideeën voor een kantoorfeest, personeelsfeest of als teambuildingsactiviteit online.

Wat kunt u verwachten tijdens een virtueel kookfeest?

Voor het virtuele kookfeest krijgt elke deelnemer voorafgaand een pakket met daarin de benodigde ingrediënten waar ook ter wereld thuisgestuurd.  Vervolgens is het tijd dat iedereen online deelneemt aan het virtuele kookfeest. Dit kan via teams, zoom of skype, wat u het liefste heeft.

Hierbij worden, door middel van online begeleiding van een kookinstructeur, de gerechten stapsgewijs gekookt. Nadat alle gerechten zijn bereid is het tijd om gezamenlijk virtueel aan tafel te gaan. Het is altijd mogelijk dat bij sommige deelnemers de verbinding slecht is of zelfs wegvalt. Kookers.nl zorgt er daarom voor dat alle recepten ook op YouTube staan, zodat iedereen nog steeds kan meedoen met de kookworkshop.

Direct aanvragen

Online kookfeest thema

Voor uw kantoorfeest op afstand kunt u eveneens een thema kiezen: Mediterraans, Spaans, Italiaans, Vegetarisch… Of wanneer u opzoek bent naar een virtueel kerstfeest, dan kunt u dit plannen met bijvoorbeeld een winterthema.

De cateraar met ervaring

Als u kiest voor de Barbecue catering van Kookers Kookevenementen, dan bent u verzekerd van een succes! Wij hebben namelijk:

  • Al meer dan 10 jaar ervaring in live cooking catering
  • Al meer dan 100 goede beoordelingen
  • Ervaren Chefs
  • In heel Nederland én België en Duitsland te boeken!

KOKEN VOOR OF MET GROEPEN? ONZE SPECIALITEIT! 

Kookers Kookevenementen is specialist is het bereiden van dagverse lokale producten voor, en samen met, grote groepen mensen.

Wilt u graag een echte koe leren ontleden van een slager? Geen probleem! Liever iets meer verfijnd? Dan mogen uw gasten de vingers aflikken bij het maken van chocolade pralines.

Ook een barista erbij? Of mogen uw gasten dat zelf leren? Een luchtkussen voor de kinderen? Kan ook!
Bij ons hebben we alle denkbare benodigdheden onder één dak in onze productieloods.
Dat scheelt u naast kosten, een hoop geregel! Apart offertes aanvragen is niet nodig. En we rijden alles in één keer naar uw locatie. Dat scheelt ook nog eens benzine…

Ja, klinkt leuk! Maar hoe gaat het dan in zijn werk als ik contact opneem?

Samen met u stelt een 'in kookevenementen gespecialiseerde' Chef uw menu op. Bent u, voordat u contact op gaat nemen, al benieuwd naar wat u qua menu kunt verwachten? Bekijk onze diner menu's gerust alvast via deze link (of bekijk de menu's als kookworkshop)

Uiteraard is alles maatwerk totdat het past in uw plaatje! We plannen uiteraard het uitserveren van de gerechten op de juiste momenten. Zodat het eten perfect aansluit bij uw plenaire programma.

Vraag bijvoorbeeld een voorstel bijvoorbeeld met deze opzet.

3 gangen menu basis:
shared voorgerechten,
hoofdgerecht (in vlees/vis vega variant)
en dessert

*****

4 gangen menu luxe:
uitgebreide shared voorgerechten, soep, hoofdgerecht en dessert

****

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of een passende offerte. 

Waarom gebruik maken van catering van Kookers.nl?

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact op. En we gaan er iets moois van maken!

Het kan wel, bij Kookers.nl