Kookstudio – Kookworkshop – Alkmaar

Gezellige kookworkshop in Alkmaar
– voor elk niveau!

In onze kookstudio in Alkmaar verzorgen wij:

  • Kookworkshops
  • Prive Diners
  • Live Cooking Catering

Bent u opzoek naar een gezellige avond of middag in de Zaanstreek?
Vertel het ons en wij maken een voorstel op maat voor uw live-cooking lunch of -diner of kookworkshop in Alkmaar. Geschikt vanaf 10 personen of meer. Of u nou een beginner of een gevorderde keukenprins of prinses bent: Kookfeest voor iedereen!

Meer over Alkmaar

Alkmaar, ook wel bekend als de ‘kaasstad’ van Nederland is een van de grootste steden in Noord-Holland en hoofdplaats van de gemeente Alkmaar. De bijnaam van de stad heeft het te danken aan de kaasmarkt die gehouden wordt in Alkmaar, deze kaasmarkt is al meer dan vier eeuwen een traditie en wordt jaarlijks door maar liefst 100.000 mensen bezocht.

Naast de kaas is er in Alkmaar nog veel meer te beleven, zo staat Alkmaar ook bekend om de gezellige binnenstad met rijke architectuur, de vele hofjes, grachten en winkels. De stad biedt ook een groot aantal culture bezienswaardigheden, zo is er bijvoorbeeld voor grote fans van de Beatles het Beatles Museum en in het Art Museum kunt u genieten van optische fenomenen in de schilderkunst, tekenkunst en nieuwe media.

Zoals u kunt u lezen is er in Alkmaar genoeg te beleven, of u nou komt om te shoppen voor kleren, kaas, architectuur of cultuur. Een dagje weg kunt u perfect afsluiten door gezellig met vrienden, familie of collega’s te gaan koken tijdens één van onze kookworkshops. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om u te laten verassen met een privé diner of live cooking.

Wat u kunt verwachten tijdens een Kookworkshop in de Kookstudio in Alkmaar

U wordt verwelkomt door het Kookers Kookevenementen.nl team met een drankje en amuse. Dan gaan u en uw gezelschap zelf aan de slag. Onze Chef assisteert u bij het voorbereiden en bereiden van de gerechten. We gebruiken verse producten uit met name de Zaanstreek. Ook leert u werken met verschillende keukenmaterialen. En dan: aan tafel!

In overleg passen we deze kooksessie uiteraard aan, aan de inhoud van uw samenzijn.

Meer weten? Vul onderstaande contactformulier in.