Kookstudio – Kookworkshop – Almere

Unieke culinaire belevenissen in onze kookstudio Almere

Nog opzoek naar een bijzonder evenement of feest, kies dan eens voor een feestje met een culinair tintje. Altijd al eens de kneepjes van het koken willen leren of samen gezellig genieten van Live Cooking, voor een culinaire middag of avond samen met uw bedrijf, vrienden of buren zit u bij onze kookstudio in Almere helemaal goed. Al vanaf 10 personen kunt u met uw gezelschap in Almere terecht.

In deze kookstudio verzorgen wij:

  • Kookworkshops
  • Prive Diners
  • Live Cooking Catering

Uitstekende combinatie met een gezellig avondje uit in Almere!

Dat er in Almere genoeg te beleven valt dat hoef ik u niet uit leggen, u kunt uw dagje Almere nou helemaal compleet maken door gezellig een interactieve kookavond te beleven voor of na een avondje theater, film of sightseeing. Wij zorgen er samen met u voor dat u een unieke dag beleefd vol met lekkernijen en culinaire hoogtepunten.

Wat u kunt verwachten tijdens een kookworkshop in Kookstudio Almere

Wij denken graag met u mee over de inhoud en het thema van de kookworkshop, heeft u bijvoorbeeld altijd al een keer willen leren BBQ’en van een echte grillmaster of liggen uw interesses meer in de mediterraans kookstijl, onze chefs staan voor u klaar om u de ins & outs van het koken te leren!

De avond zelf komt er in grote lijnen als volgt uit te zien: De avond begint met een kleine introductie gecombineerd met een hapje en een drankje. Nadat iedereen elkaar uitgebreid gesproken heeft is het tijd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Onze Chef assisteert jullie met de (voor)bereiding van het eten en vertelt ondertussen alles over de oorsprong en smaak van de verschillende ingrediënten. Ook helpt onze chef u technieken bij te brengen van verschillende keukenapparaten. Nadat het eten is bereid serveren we samen de gerechten en dan: aan tafel!

Heeft u een speciale wens of wilt u iemand graag in het zonnetje zetten? Laat dit ons weten, en we stemmen samen met u in de inhoud van de workshop Almere af.

Ontdek Almere

In Almere kunt u zich uitstekend de hele dag vermaken, plan in de ochtend een bezoekje aan de Almere Jungle. De jungle heeft een vriendelijke entreeprijs van slechts vijf euro, ziet er zeer netjes uit en wordt met veel toewijding onderhouden. Als u veilig uit de jungle bent gekomen, dan kunt u zo door naar Almere city mall. Almere city mall is een prachtig winkelcentrum met mooie brede straten zoals je dat van een winkelcentrum zou verwachten. Het is modern vormgegeven en u kunt hier echt alles vinden wat u nodig heeft.