Kookstudio – Kookworkshop – Amersfoort

Kookworkshop, diner of catering in Amersfoort?
Maak kennis met onze kookstudio!

Bent u opzoek naar een leuke invulling van uw middag of avond in het midden van het land? Kom dan naar onze kookstudio in Amersfoort.
Centraal gelegen in Nederland, goed bereikbaar en alleen toegankelijk voor uw eigen groep. Dus geen andere gasten! Reserveren kan al vanaf 10 personen.

We bieden in deze kookstudio en Amersfoort de volgende kookmogelijkheden:

  • Kookworkshops
  • Prive Diners
  • Live Cooking Catering

Wat u kunt verwachten tijdens een kookworkshop in Kookstudio Amersfoort

U komt binnen en geniet van heerlijke amuses en een, of meerdere, welkomstdrankjes. Daarna begeleiden wij het gezelschap in het voorbereiden en bereiden van de gerechten die u later gaat eten. U leert over de bereiding en de oorsprong van producten. En u past verschillende kooktechnieken toe met onze nieuwste materialen. Uiteraard passen we graag de opzet van de workshop aan aan uw wensen. Bekijk via onderstaande formulier of uw datum nog vrij is.

Ontdek AmersfoortKoppelpoort

Naast onze fantastische kookworkshop heeft Amersfoort nog veel meer te bieden. Neem na de kookworkshop bijvoorbeeld een kijkje bij de Koppelpoort. De koppelpoort is een prachtig stukje historie en de toegang tot de prachtige historische binnenstad van Amersfoort. In het centrum vindt u de oude water handelsroute, deze bestaat uit kleine kanaaltjes en loopt door Amersfoort. Als u meerdere historische locaties wilt bekijken kunt u ook er ook voor kiezen om een boottocht te maken.