Kookstudio – Kookworkshop – Barendrecht

Kookworkshop volgen in Barendrecht bij Rotterdam

Bent u op zoek naar een leuke ervaring in Barendrecht, waarin koken centraal staat?
Onder Rotterdam en in de buurt van de Oude Maas, hebben wij de beschikking over twee locaties in deze regio. Wat denkt u van het prachtige demo theater van KeukenMaxx Barendrecht  Of kiest u voor een van de mooie zalen van Van der Valk Hotel Ara?

Kookmogelijkheden in Barendrecht

Van tapa’s tot chocolade en van seizoensgerechten tot spectaculaire BBQ’s. Elke vorm van een kookworkshop is mogelijk op onze locaties in Barendrecht. Vertel ons uw wensen en wij maken een voorstel op maat! Natuurlijk is een combinatie met vergaderen mogelijk.

Koken en plezier in Barendrecht

Nadat u heeft genoten van onze heerlijke kookworkshop kunt u nog even gezellig met z’n allen Rotterdam in. Rotterdam ligt op zeer korte afstand van het prachtige Barendrecht en is gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het parkeren, maar laat uw auto gewoon lekker staan. In een aantal minuten bent u middenin het centrum van Rotterdam waar u zich de rest van de dag nog even uit kunt leven. Bezoek de foodhall of maak een rondje met één van de vele watertaxi’s.

Hoe ziet een kookworkshop in Barendrecht eruit?

U wordt verwelkomt met een welkomstdrankje en een of meerdere amuses. Onze professionele Chefs begeleiden u vervolgens in het kookproces. U leert onder meer hoe u werkt met verschillende kookapparatuur. En jullie leren over bereiding en oorsprong van gerechten en producten. Samen serveert u de gerechten. En dan: aan tafel!

Graag een toevoeging geven aan de avond? Denk aan een: speech, training of verjaardag. Laat het ons weten en we passen de workshop er speciaal op aan!