Kookstudio – Kookworkshop – Den Haag

Gezellig leren koken met onze kookworkshops in Den Haag! Voor ieder wat wils

Bent u opzoek naar een gezellige avond in de stad achter de duinen? Wij verzorgen diverse kookworkshops in Den Haag en omgeving waar wij een speciaal door u gekozen thema aan kunnen koppelen. In Den Haag heeft de keuze uit uw eigen privé groepsdiner, kookworkshop en live Cooking Catering.
Tijdens de workshop zullen wij u gaande weg de in’s en out’s van het kookvak leren, hierbij komt u alles te weten over de bereiding, oorsprong van gerechten, producten en de technieken die we gaan gebruiken tijdens een kookworkshop.

Thema van uw avondje uit in Den Haag

Het thema van de avond kan geheel aangepast worden aan uw wensen en ideeën, wij denken graag met u mee om u en uw gezelschap een onvergetelijke avond te geven. Wij hebben al diverse avonden mogen verzorgen met een Italiaans thema, Spaans thema, BBQ thema, chocolaterie thema en nog veel meer thema’s.

Tijdens een avond wordt u verwelkomt door het Kookers team met een drankje en een aperitiefje, waarna u en uw gezelschap zelf aan de slag gaan. Onze professionele chefs helpen u met het voorbereiden en bereiden van de verse ingrediënten en vertellen ondertussen alles over de oorsprong van de verschillende ingrediënten. Hiernaast leert onze chef u omgaan met de verschillende soorten keukenapparaten, zodat u op het einde kan genieten van een heerlijk zelf gemaakt diner.

Meer over Den Haag

De stad achter de duinen is onze enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee en is mede hierdoor een trekpleister voor toeristen. Een aantal van deze trekpleisters zijn het binnenhof, paleis Noordeinde, Madurodam en de vele festivals die regelmatig terugkomen. Naast de gigantische stranden waar je in Scheveningen en Kijkduin kunt vertoeven is de binnenstad van Den Haag het centrum voor diverse evenementen, feesten en gezellig cafés. De stad van recht en de wijsheid van de straat rekt zich van stad tot strand, wilt u uw dagje uit in Den Haag een culinair hoogtepunt geven?

Neem dan direct contact met ons op!

Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier onder de Kookers Video:

Kookers.nl De live kook cateraar van Nederland, actie in de keuken!

PRIVE DINERS

Een walking dinner van 5 gangen 42,- euro per persoon.
Een zittend diner van 5 gangen 53,- euro per persoon.

LIVE COOKING

Live Koken op recepties vanaf 17,- euro per persoon.

Maaltijdvervangende live kookconcepten vanaf 38,- euro per persoon.

KOOKWORKSHOPS

  • 3 gangen menu mét amuse, spoom. € 54,40 per persoon.
  • 4 gangen menu mét amuse, spoom. € 62,10 per persoon.
  • 5 gangen menu mét amuse, spoom. € 68,70 per persoon

Bij alle kookworkshops gaan we als extra cadeautje bonbons maken!

Uitstekende wijnen en dranken worden op nacalculatie verzorgd tegen de volgende prijzen:

  • € 2,27 voor fris
  • € 2,22 voor koffie/espresso of cappucino
  • € 2,63 per biertje
  • € 16,76 per fles wijn
  • Uiteraard kunt u kiezen voor een wijn/drankarrangement voor €18,90 per persoon.

(De prijzen zijn exclusief btw)