Vergaderruimte Amsterdam

Vergaderruimte nabij Amsterdam beschikbaar

Op een goed bereikbare locatie onder de rook van Amsterdam, zonder parkeergeld! Onze ruimtes kunnen worden ingericht als vergaderruimte. Optioneel kunt u gebruik maken van onze catering mogelijkheden of zelfs afsluiten met een kookworkshop of zakendiner.

Lekker, gezellig, samen koken, onder het genot van een goed glas wijn met de nieuwste apparatuur. Dat is de basis van een Kookworkshop van Kookers.nl!

Van Tapas tot Bonbons en van Seizoensgerechten tot spectaculaire BBQ’s elke vorm van een kookworkshop is mogelijk in onze studio!

Vertel ons de wensen en wij maken een voorstel op maat! Natuurlijk is een combinatie met vergaderen mogelijk.

Tijdens de workshop wordt u begeleidt door één van onze professionele koks. Hierbij komen jullie van alles te weten over bereiding, oorsprong van gerechten, producten en technieken die we gebruiken met verschillende kookapparatuur. Wil je nog een andere toevoeging geven aan de avond? Bv. een speech, training of verjaardag. Laat het ons weten en we passen de workshop er speciaal op aan.

Al vanaf 8 personen kunnen we een complete workshop verzorgen in onze kookstudio. Als gezegd is de invulling van de kookworkshop geheel aan jullie. Jullie selecteren het gewenste thema, Kookers zorgt voor de invulling! Een goed glas wijn of een speciaal biertje, een informele sfeer, kortom een perfect ambiance voor een gezellige middag of avond. Uiteraard is samen koken, samen dineren. Samen serveren we de gerechten en geniet u van een heerlijke maaltijd.

Volg een unieke kookworkshop 2.0 bij Kookers.nl Amsterdam – Station Weesp

Kookfeest voor iedereen!

In onze kookstudio verzorgen wij:

 • Kookworkshops
 • Zakendiners
 • Prive Diners
 • Vergaderruimte
 • Live Cooking Catering

Interesse in een Kookworkshop of de vergaderruimte bij Kookers.nl? Neem dan direct contact met ons op!

Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier onder de Kookers Video:

Kookers.nl De live kook cateraar van Nederland, actie in de keuken!

  Offerte aanvragen

   

      
  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenInductiekokenSeizoensingrediënten