verjaardagskalender-kookers

Verjaardagskalender met onze 12 meest gevraagde recepten


Gebruik hem als verjaardagskalender aan de muur. Of...draai hem om en het is een staand receptenboek voor op het aanrecht.

Heb je thuis of op het werk iets te vieren? Kies dan voor onze BBQ brandweerwagen, BBQ locomotief smoker, paella stands, chocoladefeest en meer!

Bekijk de menukaart aan de achterzijde van de kalender voor alle mogelijkheden. Veel plezier met het maken van de recepten! Foto’s van het resultaat zien we graag.

Gebruik @kookerskookevenementen op Instagram.


Voordelige verrassingen speciaal voor jou


PS. Speciaal voor de liefhebber van Kookers Kookevenementen kijk achterin de kalender voor een voordelige verrassing.

Kookers Kookevenementen... ..is hét organisatiebureau voor kookevenementen. Vanuit onze productieloods in Weesp Amsterdam, bedienen wij heel Nederland, en ook België en Duitsland.

We hebben een groot netwerk aan (kook) locaties en Chefs. Onze Kookers bouwen elke locatie om tot kooklocatie voor bijvoorbeeld een kookworkshop of evenement.

Je komt de Kookers ook tegen in keukenfilialen, winkels en supermarkten. Daar geven ze bijvoorbeeld demonstraties over hoe keukenapparatuur werkt, of hoe je een gerecht met de juiste ingrediënten lekker maakt.

Neem contact op voor advies en informatie voor uw evenementen, beurzen, diners, winkelpresentaties, teambuilding-sessies, recepties, vrijgezellenfeesten en meer. Van 8 tot 8000 gasten! Graag tot ziens!

Verjaardagskalender

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!