Showcooking

Showcooking, actie in de keuken!

Showcooking, een smaakervaring aan tafel.

Showcooking bij Kookers.nl staat voor interactief en enthousiast koken met verse seizoeningrediënten, passie creativiteit, show en spektakel. De wereldgerechten zelf zijn al geweldig . maar het showcook-eiland maakt het nog unieker . voor uw bedrijf is het tijden de showcooking een ontdekkingsreis en zie met eigen ogen oe de koks de gerechten op een creatieve voor uw neus bereiden. Ze zorgen voor een echte show, grote vlammen en vliegende spatels.

Tevens is het belangrijk dat uw bedrijf de producten en diensten op de juiste manier, met enthousiasme en kennis worden gepresenteerd. U zult ervaren dat u hiervoor bij Kookers.nl aan het juist adres bent.

De werkwijze:

De medewerkers beginnen met het opzetten van een demonstratiekeuken. Vervolgens gaan de chefs al dan niet vergezeld van gastvrouwen of gastheren aan de slag. Showcooking kan op verschillende manieren aangepakt worden. Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek waarin u uw wensen aangeeft doen wij u graag ons unieke voorstel.


Showcooking inzetten tijdens productpresentaties

Iedere productlancering is bijzonder en vereist creativiteit. Zeker als het kookproducten inhoudt.Het gaat om het beleven en ervaren van het product.

Kookers.nl ondersteunt uw productlancering op unieke wijze. Wat denkt u van een spectaculaire showcooking, voorzien van de juiste presentatie, belichting en muziek en camera? Dit is slechts één van de vele mogelijkheden die Kookers.nl voor u kan samenstellen. Kookers.nl bied veel organisatie, creativiteit, ervaring en een groot netwerk.

Uiteraard kan Kookers.nl u assisteren met persberichten, vormgeving, media campagnes en uitnodigingen conform uw bedrijfscultuur en visie.

Nieuwsgierig naar showcooking geworden? Informeer naar de mogelijkheden die Kookers.nl u kan bieden.

Om een nog beter idee te krijgen van onze diensten bekijkt u hier onder de Kookers Video:

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • Groot team van food specialisten
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  
BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten