Catering

Catering van Kookers Kookevenementen 

Zoekt u een enthousiaste cateraar voor uw bedrijfsfeest, tuinfeest, diner of maatwerk voor uw evenementenbureau? Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken. Zo vaak bent u immers niet met iedereen bij elkaar. Wij maken er voor u graag een zeer geslaagde dag van!

Een BBQ en diner van Kookers Kookevenementen staat voor uitgebreide verzorging en is maatwerk totdat het in jullie plaatje past!

Hoe gaat dat in zijn werk? 

Een geslaagde dag komt niet zomaar uit de lucht vallen. Ons recept is: enthousiaste mensen, vele kookmaterialen en verse ingrediënten.
Een geslaagde catering kan niet zonder de glimlach van een Chef en/of enthousiaste medewerkers.

Samen met u verzorgen wij uw evenement volledig vanuit uw naam. Uw wensen staan voorop! We komen daarom graag van te voren uw locatie bekijken en nemen uiteraard al uw wensen met u door. Samen met u maken we de order online compleet.

Kookers Kookevenementen regelt het voor u

Wij blijven graag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Waarom? Zodat we zeker weten dat uw event een succes wordt! Het is niet de eerste keer dat we horen van andere cateraars dat zonder aanwezig personeel de boel aanbrandt of de uitgifte een rotzooi wordt. Een ander voorbeeld is dat de aanwezige mensen niet meer weten hoe de apparatuur werkt, waardoor het plenaire programma in het honderd loopt.
Dit wilt u bij uw evenement natuurlijk ten aller tijde voorkomen.
Bij Kookers Kookevenementen blijft er in elk geval minstens één persoon aanwezig. Zo weet u zeker dat u echt alle tijd heeft voor uw gasten!

Ons catering assortiment

Seizoensgerechten

Elk seizoen heeft haar eigen ingrediënten. Dat is weliswaar een open deur, maar koken met seizoensgebonden producten is toch nog steeds een ware uitdaging. Een nog grotere uitdaging is het kiezen van lokale (biologische) producenten als leveranciers. Kookers.nl heeft daarvoor goede contacten met kleine leveranciers, zoals fruitboomgaarden en kleine boerderijen met eigen producten. Bij een seizoensmenu kunt u denken aan een heerlijk aspergemenu met desserts en verse aardbeien, een compleet wildmenu, of een diner met kaas en vlees van die ene unieke, bevlogen producent uit de polder. Of we maken een Spaans, Italiaans of BBQ menu, met lokale seizoensproducten.

 

Italiaanse catering

Er is geen keuken zo wijdverspreid als de Italiaanse keuken, populair over de hele wereld en gekenmerkt door de versheid en eenvoud van ingrediënten. Wij hebben van de beste Italiaanse Chefs geleerd, vaak bleken dit moeders, vriendinnen en vrouwen met sterken handen om deeg te kneden en heerlijk sauzen met verse kruiden te roeren.
Risotto, verse pasta, parmaham en amarenakersen zijn ingrediënten waar wij niet zonder kunnen. De keuze is aan u wat, waar en wanneer we met een beetje Italië naar u toe komen.

 


Spaanse catering

Eén van de leukste en meest bijzondere keukens is de Spaanse keuken. Bij Kookers.nl hebben we in de loop der jaren met verschillende koks gewerkt die werkervaring hebben opgedaan in Spanje.
We beschikken over een assortiment van Paellapannen van 40 tot 140 cm doorsneden en kunnen daarmee honderden mensen voorzien van heerlijke traditionele Paella, zoals ze die in Spanje ook zouden serveren.
Maar de Spaanse keuken kenmerkt zich ook door lekkere tapas met uiteendlopende smaken.
We leveren graag een geslaagde Spaanse avond, op een Hollands eet-tijdstip. Kookers brengt Spanje graag naar u toe!

Kiest u voor een luxe variant in de vorm van een uitgeserveerd diner kijk dan hier

Kiest u voor een eenvoudige opzet kies dan voor de verschillende mogelijkheden van een kookstation met buffetuitgifte

BBQ catering

Er is bijna geen gelegenheid denkbaar waar een barbecue niet op zijn plek is. Met ons complete rollende BBQ park staan we klaar om uit te rukken.
Van diner tot tuinfeest. We kunnen met o.a. met een Ofyr, offset-smokers en kamado-BBQ aan de slag…bij 30 of meer deelnemers kunnen we onze braaiweer meenemen dit is een brandweerauto de Braaiweer met Zuid-Afrikaanse braai ingebouwd.

Kiest u voor een luxe workshop en diner variant? Kijk dan hier:

Kiest u voor een eenvoudige opzet kies dan voor de verschillende mogelijkheden van een kookstation met buffetuitgifte:

Publiekscatering van Kookers Kookevenementen

Zoekt u een waardevolle toevoeging op een verkooplocatie? Of bent u op zoek naar een cateraar voor uw open dag?  Wij bereiden al jaren gerechten voor:

  • onderwijsinstellingen
  • sportverenigingen en zelfs in stadions!
  • beurzen
  • commerciële festivals
  • Grote en kleinere kledingwinkels

Publiekscatering is heel wat anders dan een kookworkshop. U hoeft niet zelf aan de slag.
Wij nemen de gerechten en materialen mee en bereiden de laatste zaken live op uw locatie. Elk gerecht wordt per stuk uitgeserveerd aan het publiek.

Zo doen we dat

  

Bekijkt u eens onze antieke frietaanhanger, onze Brandweerauto met BBQ op de ladderschuif en metersgrote Paellapannen en (locomotief) offsetsmokers.

 

Uw omzet omhoog met publiekscatering?

Waarom? Omdat waar eten is, mensen komen! Onze Chefs staan al jaren in grote supermarkten, op beurzen, commerciële festivals, in keukenfilialen en grotere en kleinere kledingwinkels.

Denk ook eens aan een promotieteam. Die een (bedrukt) zakje of bakje uitdelen en een praatje maken met uw potentiële klanten om eens een kijkje te nemen in uw winkel.

Vragen, verzoeken of wensen over de inzet van publiekscatering? Meld het gerust via het contactformulier.We nemen dan direct -en vrijblijvend- contact met u op om eens van gedachten te wisselen.

Benieuwd wat Kookers voor u als cateraar kan betekenen?

Wilt u graag nog meer weten over de mogelijkheden en bent u benieuwd hoe Kookers uw catering event tot een groot succes gaat maken? Vul dan nu het contactformulier in of neem contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend over onze fantastische en zeer uitgebreide mogelijkheden!

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenMoluculair kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten

 

 

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: