Vrijdagmiddagborrel

Ik ben toe aan een vrijdagmiddagborrel !

Na een week hard werken is er niks fijner om even met alle collega's de vrijdagmiddagborrel te doen. Nog even napraten over de afgelopen week en alvast vooruitblikken op het weekend dat voor de deur staat. Zo nu en dan pakt u natuurlijk ook eens wat groter uit en zorgt u ook voor een hapje. Maar u wilt toch ook wel eens iets anders dan het vaste programma van uw cateraar?

Catering op de borrel

Wij verzorgen de catering op de borrel. Van de drankjes tot aan de hapjes en aankleding. Het team van Kookers Kookevenementen staat voor u klaar.

Werkwijze en aanbod:

Kookers.nl geeft uw vrijdagmiddagborrel extra cachet door koks op de borrelvloer aan het werk te zetten. Of Kookers.nl u verwent met geflambeerde gamba's met citroengras of aan de slag gaat met mooi kalfsvlees en gehaktmolens? Die keuze is aan u.  Eigen ideeën zijn altijd wij als bedrijf kunnen u dan adviseren en begeleiden. Onze koks maken doorlopend allerlei hapjes en gerechtjes, met veel show en interactie. Dat is niet alleen heerlijk, maar ook leuk en bijzonder om te zien. Wellicht steken u en uw collega's er ook nog iets van op.

Uiteraard kan Kookers.nl uw vrijdagmiddagborrel aanvullen met uitgebalanceerde wijndemonstraties en enthousiaste medewerkers die u en uw gasten voorzien van service tot in detail.

Wilt u ook culinair verwend worden tijdens een vrijdagmiddagborrel? Vraag direct een offerte aan.

Om een nog beter idee te krijgen hoe dat er voor u uit kan komen te zien, bekijkt u onderstaande filmpjes op onze locaties. Uiteraard komen we graag naar uw kantoor of bij u thuis!

WAAROM GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN KOOKERS.NL

  • Groot team van food specialisten
  • landelijke dekking
  • jarenlang ervaring in de Food marketing

Elke aanvraag is uniek!

Hieronder kunt u via het contactformulier contact opnemen met Kookers.nl

Elke aanvraag is uniek en wij behandelen deze ook zo!

 

  
BBQ/SmokersAmuses makenVegetarisch kokenTapas en PaellaSous vide kokenGrillen en flamberenKoken met kinderenPasta/RavioliChocolade en bonbonsGoed ovengebruik(Combi)StoomkokenMixers en accesoiresGezond kokenGlutenvrijSeizoensingrediënten