Live Cooking Catering mét Chef

Catering op iedere locatie in Zaandam 

De Zaankanters in Zaandam weten wel raad betreft het genieten van lekker eten. Wij komen graag bij uw evenement langs in Zaandam, zodat wij u op locatie een speciaal en overgetelijk buffet kunnen aanbieden. Wij garanderen u een speciale beleving te verzorgen door middel van onze live cooking catering.  Deze bestaat uit een verzorgde receptie, walking dinner, privédiner en/of bufetten. Onze gespecialiseerde chefs komen op uw locatie om de catering te verzorgen en om alles naar wens te brengen. Zo heeft u gegarandeerd vers bereidde smakelijke gerechten die exact op tijd worden uitgereserveerd! Bent u van plan om een barbeque, feest of evenement in Zaandam te organiseren en heeft u daarvoor een passend catering nodig? Dan kunt u uw gasten het beste laten verrassen en verwennen door Kookers Kookevenementen in te huren.

 

Stijlvol diner

Diner kookers

Kiest u voor een stijlvol diner zittend aan lange tafels of in walking dinner vorm voor dynamiek?

(prijsklasse 38-62 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Buffet met chef

Catering op locatie

Kiest u voor een een buffet in (prijsklasse 22-38 euro) met Chef?

(prijsklasse 22-38 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Rollende keukens

Kiest u voor een rollende keukens met diverse thema's? Denk aan foodtrucks, een frietwagen of een BBQ.

(prijsklasse 6 tot 32 euro per persoon)

Bekijk de mogelijkheden »

Catering in ZaandamAfbeeldingsresultaat voor Zaandam foto

Kookers Kookevenementen verzorgt catering op locatie. Variërend van een betaalbaar buffet tot spectaculaire live cooking catering. Wij verzorgen al lange tijd bedrijfsfeesten, walking dinners, privé diners en buffetten mét plezier!

 Klein of groot, privé of zakelijk…Wij cateren graag uw bijeenkomst!

Maak keuze uit tal van opties zoals een seizoensmenu, barbeque, Spaanse en Italiaanse gerechten. Ideaal voor bedrijfsbijeenkomsten zoals brainstormsessies, vergaderingen, recepties, bedrijfsfeesten of vrijdagmiddag borrels.Maar ook perfect voor groepen tijdens vrijgezellenfeesten, tuinfeesten, familiedagen en verjaardagen.                                              

Italiaanse catering

Italiaanse catering
Kies voor Italie en haar prachtige en diverse keuken. WIj bieden onder anderee en Chef die u alles kan vertellen over de Italiaanse keuken, vers bereide Italiaanse ingrediënten, in porties uitgeserveerd aan uw gasten of kies voor een buffetmenu.

Meer over Italiaanse catering »

Barbecue catering

Barbecue Catering

Barbecue! Nederlands favoriete bezigheid in de zomer. Kies voor een barbecue catering met een BBQ buffetmenu begeleidt door een chef. Maak kennis met Ofyr, offset-smokers en kamado-BBQ. Pak uit met de omgebouwde brandweer met braai: De Braaiweer.

Meer over barbecue catering »

Spaanse catering

Spaanse catering met Paella, Tapas en meer

Kies voor Spaanse gerechten met gerechten zoals paella en diverse tapas. Gemaakt met eerlijke ingrediënten zoals kreeftjes, ribbetjes en mosselen. Denk daarnaast ook aan Merques worstjes, Iberico ham en andere bekende smaakmakers uit de Spaanse keuken.

Meer over Spaanse catering »

Kookers Catering

Het hoofdkantoor en de productiekeuken zijn gevestigd in Weesp bij Amsterdam. Aangevuld door eigen kookstudio’s in onder meer Nijmegen. Met meer dan 300 aangesloten Chefkoks én een team vaste medewerkers zijn wij actief in het segment 10-500 gasten.

Ons team verzorgd opdrachten voor diverse kleine en grote bedrijven. Wij zijn trots op de bedrijfsfeesten, teambuilding-uitjes, recepties en kookworkshops.  Altijd realiseren we op enthousiaste wijze resultaten.

Kookers Kookevenementen.nl staat niet voor niets voor: Kookfeest voor iedereen! Wij maken elk evenement uniek!

Boek nu bij de ervaren cateraar

Hebben wij u overtuigd van onze cateringkwaliteiten en heeft u interesse? Of heeft u misschien nog een aantal vragen? Wij beantwoorden deze graag voor u door middel van een mail, telefoongesprek óf kom een keer gezellig bij onze productiekeuken in Weesp langs.

Kookers Weesp
Kookers Kookevenementen
Stationsplein 30
1381 AD Weesp
Tel: 088 566 5377
Mail: info@kookevenementen.nl

Catering offerte aanvragen voor mijn evenement

Ik wil graag een offerte aanvragen voor catering door Kookers.nl

 

  

 

Thema's


Tapas&PaellaPizza en pastaSeizoen Herfst/WinterSeizoen Lente/ZomerNederlandsBBQ&Smokers

 

 

 

Catering waar en wanneer u het wilt

U kunt ons door heel Nederland en zelfs daarbuiten inschakelen. Vanuit onze grote productiekeuken in Weesp zijn we gegroeid naar een in Nederland, België en Duitsland opererende cateraar. Waar u ook woont, of uw bedrijf gevestigd hebt. Ons team staat in de startblokken om er een geslaagde dag van te maken.

Naast de productiekeuken hebben we een kookstudio in Nijmegen. Maar met name op locatie voelen we ons thuis. Zo zijn we regelmatig aanwezig op recepties, tuinfeesten, vrijgezellenfeesten, bedrijfsborrels, brainstormsessies en andere bijeenkomsten om ter plekke de catering te verzorgen.

Wij werken regelmatig voor diverse bedrijven en groepen in de volgende steden: